Главная » Доска объявлений » Агро объявления » СЗР, Химия


Аграрные сельхоз объявления
Пропонуємо післясходовий гербіцид Майстер та Майстер Пауер для посівів кукурудзи
25.11.2016, 12:45
Всеукраїнський Науковий Інститут Селекції (ВНІС) пропонуємо придбати післясходовий гербіцид Майстер компанії Байєр проти дводольних та злакових бур’янів для посівів кукурудзи.
Діюча речовина:
Форамсульфурон, 300 г/кг + йодосульфурон, 20 г/кг + ізоксадифен-етил (антидот), 300 г/кг
Препаративна форма:
Водорозчинні гранули
Властивості:
МайсТер® — післясходовий гербіцид широкого спектра дії для боротьби з однорічними і багаторічними дводольними і злаковими бур’янами. Препарат має часткову ґрунтову дію, а також не змивається опадами вже через 2 години після внесення.

Ріст бур’янів зупиняється практично негайно після обприскування (впродовж 1–3 днів). Наступна фаза — пожовтіння (хлороз) та/або поява рудого кольору на листках (4–10 днів). Кінцева фаза — поступове побуріння (некроз) та загибель (7–20 днів).
ЗАСТОСУВАННЯ
Рекомендується застосовувати гербіцид проти молодих, активно вегетуючих бурянів: однорічних широколистих (2–4 листка), в т. ч. лобода біла – не пізніше 4 листків; однорічних злакових (1–3 листка), за висоти багаторічних злакових 10–15 см., в т.ч. видів осотів – до фази стеблування; березка польова (довжина погонів до 15 см).
Діюча речовина:
Форамсульфурон, 31,5 г/л + йодосульфурон, 1,0 г/л + тієнкарбазон-метил, 10 г/л + ципросульфамід (антидот), 15 г/л
Препаративна форма:
Олійна дисперсія
Механізм дії:
Механізм дії продукту полягає у блокуванні ферменту ацетолактатсинтетази, що зупиняє утворення аміно-кислот та поділ клітин у точках росту бур’янів, завдяки чому бур’яни одразу припиняють свій ріст та конкуренцію з культурою.
Властивості:
МайсТер® Пауер - післясходовий гербіцид широкого спектра дії для боротьби з однорічними і багаторічними дводольними і злаковими бур’янами, в т.ч. з такими найбільш шкодочинними бур’янами, як березка польова та гірчак (види), контроль яких раніше потребував використання бакових сумішей.

МайсТер® Пауер - унікальний гербіцид, в якому за використання передових технологій поєдналися три високоефективні діючі речовини й антидот в одній інновативній формуляції.

Препарат окрім відмінних «спалювальних» властивостей щодо вегетативної маси бур’янів, також має ґрунтову дію (тієнкарбазон-метил), що запобігає проростанню останніх протягом усієї вегетації культури.
ЗАСТОСУВАННЯ
Рекомендується застосовувати гербіцид проти молодих, активно вегетуючих бурянів: однорічних широколистих (2–6 листків), в т. ч. лобода біла — не пізніше 8 листків; однорічних злакових (від 1 листка до фази середини кущіння), за висоти багаторічних злакових 10–15 см, в т.ч. видів осотів — до фази стеблування; березка польова (довжина погонів до 15 см).


Добавил: elena_vnis | Контактное лицо: Відділ продажу ТОВ "ВНІС" | Телефон: +38(068) 870-70-50, +38(095) 378-15-16, т/ф +38(044) 500-55-37
Просмотров: 666 | Размещено до: 25.12.2016

агро сайт

овощи, фрукты, зерно
продам, куплю
Обьявления на агро продукцию
Бесплатные сельхоз обьявления
Яндекс.Метрика